top of page

Huisregels Wok Palace

Onze huisregels hebben als doel een veilig en servicegericht restaurant te kunnen garanderen. Alle aanwijzingen van onze medewerkers over deze huisregels moeten direct worden opgevolgd. Bij overtreding van de huisregels kunnen onze medewerkers u uit het restaurant (laten) verwijderen. Strafbare feiten worden ten allen tijde bij de politie gemeld. 

1. I.v.m. de tafelplanning zijn wij genoodzaakt 30 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd uw tafel te vergeven aan andere gasten.
2. Er is geen recht op restitutie wanneer niet gebruik wordt gemaakt van het volledige arrangement.
3. Huisdieren zijn i.v.m. hygiëne en veiligheid niet toegestaan (uitgezonderd service-honden).
4. Met de start van het arrangement zal een medewerker u vriendelijk begeleiden naar uw tafel. Het is niet toegestaan om zonder overleg van tafel te wisselen.
5. Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen is het niet toegestaan om zonder schoenen rond te lopen in het restaurant.
6. De “Kidscorner” is een service uitsluitend bedoeld voor gasten (tot 12 jaar) van Wok Palace. Ouders blijven altijd verantwoordelijk voor hun kinderen.
7. Om de prijs-kwaliteitverhouding klantgericht te houden, kunnen wij verspilling van eten en drinken in rekening brengen (bv. € 10,- per item).
8. Wij vragen u om gevonden voorwerpen die niet uw eigendom zijn in te leveren bij een van de medewerkers.
9. Eigendommen van ons restaurant mogen niet mee naar buiten worden genomen of zonder overleg worden verplaatst. Hieronder vallen tevens (restanten van) drank en voedsel.
10. Veroorzakers van beschadigingen en vernielingen worden geheel aansprakelijk gesteld voor reparatie en/of vernieuwing.
11. Het is verboden om wapens op zak te hebben. Bij constatering van wapenbezit wordt onmiddelijk de politie ingeschakeld.
12. Het in bezit hebben, gebruiken of verhandelen van verdovende middelen is verboden.
13. De toegang tot Wok Palace kan geweigerd worden als u aangeschoten of dronken bent.
14. Wok Palace maakt gebruik van beeldregistratie. Deze beelden worden verstrekt aan politie en justitie in geval van diefstal, ongeregeldheden en/of ongevallen.
15. Conform de wet schenken wij geen alcohol aan gasten onder de 18 jaar. Bij twijfel vragen wij om identificatie. Geniet maar drink met mate en houdt altijd rekening met uw omgeving.
16. Roken (incl. elektronische sigaretten) is binnen niet toegestaan.
17. Wok Palace kan niet aansprakelijk worden gesteld bij schade, verlies of diefstal van (persoonlijke) eigendommen.

Heeft u klachten, van welke aard ook? Meld deze direct bij een medewerker van ons restaurant. Wij helpen u graag verder!

Namens het gehele team van Wok Palace wensen wij u een prettig verblijf in ons restaurant! 

bottom of page